Звучить неймовірно: Дантес вразив шанувальників новою піснею українською мовою

Читать на русском
Автор
Звучить неймовірно: Дантес вразив шанувальників новою піснею українською мовою

Трек присвячений українському народу та мовним стереотипам

Популярний український співак Володимир Дантес/DANTES, який раніше розповів чомусь відмовився від спілкування російською мовою, вперше заспівав українською. 29 квітня артист презентував свій перший україномовний хіт – пісню "Обійми".

Композицію та кліп на неї Дантес опублікував у собі на ютуб-каналі.

"Обійми" — перша пісня DANTESA українською мовою, присвячена українському народу та мовним стереотипам. Вона як записки на полях у щоденнику, про те, як сам Вова змінює свої звички у спілкуванні та закликає інших робити те саме” — йдеться у підписі під відео до треку.

Також співак зізнався, що раніше не писав і не випускав пісні українською, бо у нього не виходило. Однак тепер Дантес вважає, що він мало намагався цього робити. І новий хіт тому доказ.

Україномовний трек Дантеса припав до душі його шанувальникам. У коментарях під відео слухачі залишають багато позитивних відгуків. Варто зазначити, що більшість із них про те, що Володимиру дуже йде українська мова.

Комментарии про песню Дантеса
Комментарии про песню Дантеса
Комментарии про песню Дантеса

Нагадаємо, що 2022-го року життя Володимира Дантеса затьмарила не лише війна, а й розлучення з його дружиною — популярною українською співачкою Надією Дорофєєвою. Пара пробула у шлюбі майже 7 років. Причини розлучення зірки не розкривають, але кажуть, що залишилися одна для одної близькими та улюбленими людьми. Подивіться, як змінювалася пара за час свого роману.