"Дописала одиницю?": виправдання Ірини Федишин за нуль Польщі ще більше розлютили українців

Читать на русском
Автор
9439
Польща у свою чергу оцінила виступ України у 12 балів
Польща у свою чергу оцінила виступ України у 12 балів

Українці розчаровані результатами голосування журі від України, яке не оцінило виступу учасника з Польщі.

Після оголошення результатів голосування українського журі, яке залишило представника Польщі без балів, один із членів журі — українська співачка Ірина Федишин вирішила виправдати себе за низькі бали.

На своїй сторінці в Інстаграм артистка опублікувала фото, на якому видно скільки балів вона поставила співакові з Польщі.

"Тому, попри те, що не можна оприлюднити свої голоси і за це можна бути оштрафованою, я знімаю фото своєї анкети, де видно, скільки балів отримала Польща особисто від мене. Як так вийшло, що для Польщі вийшло 0 балів? Я не знаю відповіді на це запитання" — написала артистка.

Також Федишин зауважила, що ситуація з балами для Польщі їй також не приємна, як і всім українцям, і нуль для польського артиста став шоком для неї.

Пост Ирины Федишин в Инстаграм

Проте такі виправдання лише розлютили українців. У коментарях під її постом, користувачі мережі залишають безліч негативних коментарів на адресу Федишин та інших членів журі.

Реакци на пост Федишин
Реакци на пост Федишин
Реакци на пост Федишин
Реакци на пост Федишин

Нагадаємо, що український гурт блискуче виконав пісню Stefania/Стефанія, а потім зі сцени арени "Пала Альпітур" закликали Європу врятувати Маріуполь та людей з "Азовсталі". У мережі із захопленням сприйняли вчинок колективу, який "ризикнув перемогою", але виконав важливішу місію — доніс меседж європейцям про ситуацію на Азовсталі в Маріуполі, де українські захисники продовжують давати відсіч окупантам.