У росії планують знімати новий сезон "Сватів": що буде з акторським складом, де багато українських артистів

Читать на русском
Автор
9805
Подробиць поки що мало, але відомо, що українських акторів точно не буде
Подробиць поки що мало, але відомо, що українських акторів точно не буде

Зйомки нового сезону відбуватимуться "з урахуванням денацифікації".

Мабуть, дефіцит світових прем’єр у росії не дуже успішно замінюється показом російських серіалів у кінозалах, тому в рф вирішили піти перевіреним шляхом і зняти новий сезон досить успішного українського комедійного серіалу "Свати", але вже без українців.

Про це розповів російський телекритик Микола Горбашев в інтерв’ю виданню SOLENKA. Він заявив, що зйомки планують розпочати вже наприкінці 2022 року в росії, проте де саме невідомо. Ну, звісно, зніматимуть у рф, адже будинок головних героїв серіалу Івана та Валентини Будько у "Кучугурах", а точніше в селі Горенка, що під Києвом, був зруйнований російськими окупантами. Не найкраще місце для зйомок комедії.

Прем’єра 8 сезону "Сватів" планується на весну-літо 2023 року. Сюжет також невідомий, але ймовірно він буде присвячений двійнятам Микиті та Вікторії Ковальовим. Однак, за словами Горбашева, відомо, що акторський склад серіалі зазнав змін, і глядач більше не побачить одну з головних героїнь картини Женю Ковальову, оскільки її грала українська актриса Анна Кошмал.

Актеры сериала Сваты
Женя Ковальова (Анна Кошмал), Льоха (Євген Капорін) та Катя Беркович (Марина Сердешнюк)

Також з фільму "приберуть" усіх персонажів, виконавці яких виступили проти війни в Україні, та засуджують російську владу: це Марина Сердешнюк, Євген Капорін та Олександр Фелістів або Катя Беркович, Льоха та Сан Санич Беркович відповідно. Мабуть, Ольга Ковальова в новому сезоні знову овдовіє.

Актеры сериала Сваты
Ольга Ковальова (Людмила Артем’єва) та Сан Санич (Олександр Фелістів)

Нагадаємо, що серіал "Свати" є дітищем студії "Квартал 95", а його продюсером був нинішній президент України Володимир Зеленський. Перший сезон вийшов на екрани ще 2008 року, і через досить довгу перерву, 2021-го року вийшов сьомий, фінальний сезон серіалу (шостий вийшов 2013-го). Зазначимо, що "Свати 7" транслювали і в росії.