"Ми дуже хочемо, щоб усі його почули": Kalush Orchestra готує хіт із фіналістом "Євробачення"

Читать на русском
Автор
2600
Kalush Orchestra та Сем Райдер
Kalush Orchestra та Сем Райдер

Артисти вже домовилися про спільну роботу.

Гурт Kalush Orchestra, який став переможницею конкурсу "Євробачення-2022", оголосив, що незабаром вийде їхня творча колаборація з британським артистом Семом Райдером, який посів друге місце на пісенному конкурсі цього ж року.

Новиною про спільний хіт, що вийде "дуже скоро", поділився фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк британському виданню Metro. Олег зазначив, що вони з Райдером уже все обговорили і незабаром планують випустити свій спільний трек.

"Ми дуже хочемо, щоб усі його почули", — сказав Олег Псюк, додавши, що всі оновлення з’являтимуться на їхній офіційній сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що, на жаль, але Україна не прийматиме пісенний конкурс "Євробачення 2023", навіть попри феєричну перемогу гурту Kalush Orchestra в Турині з піснею "Stefania"

Попередньо повідомлялося, що "Євробачення-2023" замість України можуть провести у Великій Британії, виконавець якої посів друге місце на цьогорічному конкурсі. Однак Україні таке рішення не сподобалося, а прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон також виступив за проведення музичного конкурсу в Україні.