Як змусити телефон максимально довго працювати без підзарядки: 5 способів

Читать на русском
Автор
946
Телефон Новина оновлена 30 травня 2024, 08:14
Телефон. Фото Freepik

Допоможуть прості дії

Через російські удари по енергосистемі в Україні відключають світло. У цих умовах важливо не тільки вміти максимально швидко зарядити телефон, але й знати, як домогтися, щоб він працював на одному заряді якомога довше.

"Телеграф" розповідає, як збільшити час роботи смартфона після заряджання. У цьому вся допоможуть кілька простих дій.

Режим польоту

Увімкнення авіарежиму відчутно знижує витрату заряду телефоном. Особливо це актуально у дорозі, коли пристрій постійно шукає мережу, витрачаючи на це енергію. Також скоротить її витрату відключення Wi-Fi та Bluetooth.

Яскравість екрана

Яскравість екрана потрібно зменшити до мінімально комфортного рівня. Ця проста дія допоможе продовжити час роботи пристрою між зарядками.

Повідомлення

На постійні повідомлення, які часто не потрібні власнику, йде чимало енергії. Потрібно відключити ті, у яких немає потреби.

Графіка та анімація

Анімація та різні спецефекти також є причиною швидкого розряду телефону. Чим складніше графіка, тим більше на неї йде енергії. На час необхідності економії заряду анімацію краще відключити.

Функція місцеперебування

Смартфони мають вбудовані функції GPS, у багатьох випадках це дуже зручно, але стає проблемою, коли потрібно максимально заощадити заряд. Тому їх краще відключити та включати лише у разі потреби.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не варто постійно заряджати телефон до 100%. Це шкодить акумулятору.