"Не вистачило такту": Зібров відреагував на те, що його не покликали виступити на "Олімпійський"

Читать на русском
Автор
525
Павло Зібров Новина оновлена 10 вересня 2021, 12:37
Павло Зібров. Фото instagram.com/pavlo_zibrov/

Український співак Павло Зібров прокоментував рішення організаторів концерту до Дня незалежності України не запрошувати його.

Народний артист України Павло Миколайович Зібров напередодні Дня незалежності України потрапив у скандал. Організатори концерту в Маріїнському палаці вирішили без дозволу використати його пісню "Хрещатик", а самого артиста виступити не запросили.

Також Павло Миколайович став ще одним артистом, який не буде співати й на святковому концерті в "Олімпійському". Прихильники артиста захейтили організаторів концерту за подібне рішення.

Щоб заспокоїти своїх фанів, Зібров опублікував на своїй сторінці в Фейсбуці пост, в якому подякував всіх за таку підтримку і закликав припинити лити негатив в сторону інших артистів, що будуть виступати на День незалежності.

"В цьому концерті є велика кількість гідних, справжніх артистів.Тому вважаю, що цей концерт має бути цікавим — побачимо" — написав Павло Миколайович.

Також, артист додав, що на режисера концерту, Катю Царик, він не ображається, адже не вона вирішувала, хто з артистів буде виступати. Павло Миколайович сподівається, що сказане нею, то не її особиста думка, і при розмові ним в неї просто не вистачило такту.

Нагадаємо, що директор та дружина артиста Марина Зіброва в ексклюзивному інтервʼю "Телеграфу" розповіла, що, коли її чоловік зателефонував Царик для вияснення ситуації з концертом, режисер натякнула, що Зібров "не гідний" брати участь в дійстві.

Раніше, "Телеграф" писав, що навколо концертів присвячених 30-й річниці незалежності України розгорнувся ще один скандал. Заступнику голови КМДА Володимиру Прокопіву не сподобалось, що організатори виступу італійського оперного співака Андреа Бочеллі встановили сцену над братським похованням учасників революції 1917-1921 років.