Відновлення буде тривалим: стали відомі нові подробиці про стан Марини Хлєбнікової

Читать на русском
Автор
2011
З’явилася нова інформація про Марину Хлєбнікову
З’явилася нова інформація про Марину Хлєбнікову. Фото riafan.ru

Відвідувати співачку поки що можуть тільки родичі

Представники Марини Хлєбнікової у понеділок, 6 грудня, вперше розповіли про стан співачки, яка сильно постраждала під час пожежі у її квартирі у листопаді 2021 року.

Про це пише Starhit.

В особистому блозі знаменитості з’явилася інформація про те, що вона вже може самостійно дихати, її стан з кожним днем стає стабільнішим, а рани поступово загоюються. Більше інформації обіцяють розповісти, коли стан Хлєбнікової змінюватиметься більш помітно.

Також стало відомо, що в палату до співачки вже пускають близьких родичів, які надають достовірну інформацію про її стан.

Раніше "Телеграф" розповідав, що під час пожежі у Марини Хлєбнікової настільки обгоріло обличчя, що медики не змогли її впізнати. Вона отримала сильні опіки кистей рук, грудей, живота та стегон.

Квартира співачки після пожежі нагадувала згарище – всі поверхні були у чорній кіптяві, вікна залишилися без шибок, а всі речі були розкидані по квартирі. Співробітникам МНС вдалося встановити, що причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Разом із Мариною Хлєбніковою під час пожежі у квартирі був чоловік.

Зазначимо, Марина Хлєбнікова – відома російська співачка, яка здобула популярність у 1997 році завдяки пісні "Чашка кофію".