Готові зустрічати зиму: смішні реакції тварин на перший сніг (відео)

Читать на русском
Автор
940
Через зимові снігопади всі хвостаті проходять по-різному
Через зимові снігопади всі хвостаті проходять по-різному. Фото iStock.com

Багато домашніх улюбленців дивують своїм незвичним ставленням до зимових опадів.

Напередодні Київ та деякі інші регіони України ґрунтовно засипало снігом, що створило масу незручностей для водіїв та пішоходів. Зрозуміло, раптова зміна погодних умов завжди є доволі стресовою для людей, але це і величезні зміни для більшості тварин.

"Телеграф" зібрав добірку відео із найщирішими реакціями наших домашніх улюбленців — котів та собак — на перший у їхньому житті сніг.

Звичайно, у кожного своє ставлення до зими. Низькі температури, холодний, а пізніше й мокрий сніг… Не дивно, що деякі просто не гуляють у таку погоду на вулиці.

Собака лякається снігу
Мем про кота на балконі із зимою
Кіт явно не очікував такої підстави від господарів

Дехто справді намагається освоїти цю вашу сніжну погоду, але виходить, м’яко кажучи, не дуже.

Кіт смішно ходить снігом

Частина котів реагує на подібні опади, як і варто справжнім хижакам — із бажанням напасти (а потім захиститися).

Кіт лякається першого снігу

Хоча, звісно, справді великі хижаки цілком готові пристосуватися до снігової зими. Чи ви думали, що тигри не здатні зліпити підходящу снігову бабу?

Тигр ліпить снігову бабу

Втім, є й ті тварини, які дійсно щиро радіють першому снігу. Напевно, саме так — із радісними стрибками та спробами впіймати дрібні сніжинки — і зустрічав зиму в дитинстві кожен із нас хоча б одного разу.

Кіт радіє першому снігу

А бонусом додамо дуже і дуже відповідальних собак і котів, які, швидше за все, нагадують уже дорослих. Адже треба комусь чистити сніг, щоб не було пробок та інших проблем з авто, еге ж?

Собака прибирає сніг
Кіт грає у снігу

Якщо вам сподобалася наша добірка, то не забудьте ознайомитися з тим, які котики минулого тижня потрапили у добірку "Телеграфа", як найвеселіші та найцікавіші. Також ми розповідали, який новий флешмоб за участю домашніх улюбленців вже підкорив TikTok. Спойлер — вам знадобиться натільна камера для кішки.