20-річна українська співачка зібралася збільшити груди: вже призначено дату операції

Читать на русском
Автор
673
Анна Трінчер уже не раз збільшувала собі губи, а тепер взялася за груди.
Анна Трінчер уже не раз збільшувала собі губи, а тепер взялася за груди.. Фото https://www.instagram.com/annatrincher_official/

Незважаючи на юний вік, артистка наважилася на пластичну операцію.

Зірка серіалу "Школа", популярна українська співачка та блогер 20-річна Анна Трінчер, яка раніше повідомила про свої заручини з 24-річним блогером Олександром Волошиним, вирішила в такому юному віці лягти під ніж пластичного хірурга.

Анна незадоволена розміром своїх грудей, і тому вирішила її збільшити. Про своє рішення дівчина повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

"Дата операції призначена. Трясуся... боюся... але дуже вже мрію прокинутися" — написала у себе в соцмережі артистка, запропонувавши своїм передплатникам допомогти їй вибрати розмір грудей, який вона потім зробить.

Трінчер прикріпила до публікації три знімки, на яких позує з трьома різними розмірами грудей – з 3, 2,5 та 3,5. Саме між цими варіантами і не може визначитися дівчина, хоч і зазначає, що їй найбільше подобається третій розмір.

Анна Тринчер
Анна Трінчер з 3-м розміром грудей
Анна Тринчер
Анна Трінчер з розміром грудей 2,5
Анна Тринчер
Анна Трінчер з розміром грудей 3,5

У коментарях передплатники зазначили, що 2,5 розмір виглядатиме найкраще: акуратно та натурально. Серед тих, хто відповів співачці, можна побачити її колег "по цеху": Ірину Кудашову, Карину Чернявську та Олю Цибульську.

Реакция на увеличение груди Тринчер
Реакция на увеличение груди Тринчер
Реакция на увеличение груди Тринчер

Нагадаємо, що коханий Анни Трінчер, Олександр Волошин, став відомим у медіапросторі після хайпу з подарованим айфоном маленькій киянці. У липні блогер розіграв рідного батька, нібито розбивши його телефон.