"Вигляд у нього не здоровий": схудлий Лепс налякав фанатів запалими щоками (фото)

Читать на русском
Автор
739
Шанувальників шокував зовнішній вигляд Григорія Лепса
Шанувальників шокував зовнішній вигляд Григорія Лепса. Фото day.ru

Шанувальники рекомендують Лепсу зайнятися здоров’ям

Російський співак Григорій Лепс, який 20 грудня розлучився з дружиною Ганною Шаплыковою після 20 років шлюбу, стривожив фанатів своїм зовнішнім виглядом.

Співак опублікував у себе в Instagram фото, на якому він виглядає стомленим. Його підписники стали активно писати коментарі про те, що у Лепса не здоровий вигляд, а також, що не варто так худнути.

Григорій Лепс 24 грудня опублікував фото у Instagram
Григорій Лепс 24 грудня опублікував фото у Instagram, яке стурбувало фанатів
коментарів інстаграмі Лепса
комментарии в инстаграме Лепса
коментарів інстаграмі Лепса
Фанатів Лепса стурбував зовнішній вигляд співака

Зазначимо, Григорій Лепс планує провести різдвяні свята на елітному курорті Куршевель. 6 січня співак, який є прихильником президента РФ Володимира Путіна, виступить у ресторані-шале Cap Horn у рамках Big Art Festival. Послухати спів Лепса можна буде, якщо встигнути купити квиток на гала-вечерю зі спеціальним меню за 2000 євро. Ведучим вечора має стати шоумен Микола Фоменко.

Вартість квитків на виступ Лепса в Куршавелі 6 січня
Вартість квитків на виступ Лепса в Куршавелі 6 січня

Захід Лепс також анонсував у себе в соцмережах. Шанувальники його творчості почали одразу писати про те, що вони не можуть собі дозволити відвідати подібний захід і він, швидше, для людей, які мають багато грошей.

Підписники Лепса відреагували на анонс виступу у Куршавелі 6 січня
Підписники Лепса відреагували на анонс виступу у Куршавелі 6 січня

Раніше "Телеграф" розповідав, що на тлі розлучення у Григорія Лепса почалися проблеми зі здоров’ям, і він у грудні 2021 року двічі у п’яному вигляді опинявся у психіатричній лікарні. Щоправда, сам співак заявляв про те, що він мав судинний криз, через який і вирішив лягти до лікарні.