"Хочеш вилікуватися — кидай пити": опухлий Гарік Харламов повідомив про свою хворобу

Читати російською
Автор

Відомий комік зліг із високою температурою.

Поки користувачі мережі продовжують активно стежити за станом здоров’я Гаріка Мартиросяна, який "доживає своє життя", його колега — відомий російський гуморист Гарік Харламов серйозно захворів.

Про хворобу розповів сам комік, опублікувавши у себе на сторінці в Інстаграм досить гуморний пост, у якому повідомив, що ненадовго зник із соцмереж через свою хворобу. Проте точний діагноз він не назвав, лише натякнувши, що це або ангіна, або грип. Також у своєму пості гуморист поскаржився на Інстаграм, який "почав банити відоси на свій розсуд як хоче".

"Несподівано з’ясувалося, що крім ковіду, на планеті залишилися ангіна і грип" — написав Харламов.

Пізніше комік опублікував ще один жартівливий пост, у якому виконав "кавер" на пісню Валерія Меладзе "Се-ля-ві", наперед вибачившись перед оригінальним виконавцем, зазначивши, що його "виступ" не несе жодного сенсу, бо він співає з високою температурою.

10 січня на сторінці Гаріка Харламова з’явився новий пост щодо стану його здоров’я. В підписі до знімка, на якому видно, що артист лежить під крапельницею, він зазначив, що зараз температура у нього сильно піднялася до майже під 40 градусів.

У коментарях багато шанувальників бажають Харламову якнайшвидшого одужання та здоров’я, проте знайшлися й ті, хто дорікає коміку у надмірному вживанні алкоголю, і просто вказують на його недоліки.

Раніше "Телеграф" писав, що колезі Гаріка Харламова з "Comedy", актрисі Марії Кравченко довелося кардинально змінити імідж через серйозну хворобу. Артистка обстригла довге волосся через те, що воно почало сильно випадати після недуги.