Зірка Comedy Club потрапив до лікарні з коронавірусом: 50% ураження легень

Читать на русском
Автор
1556
Тимура Батрутдінова госпіталізували з коронавірусом у Москві
Тимура Батрутдінова госпіталізували з коронавірусом у Москві. Фото instagram.com/timurbatrutdino

Стан 43-річного коміка оцінюють як середньоважкий

Російський комедійний актор, телеведучий та учасник Comedy Club Тимур Батрутдінов був госпіталізований з COVID-19 до однієї зі столичних лікарень Москви.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Стверджується, що комік захворів ще 9 грудня, чоловік кашляв і відчував слабкість. У медзаклад Батрутдінов потрапив лише після того, як його стан погіршився.

Після проведення КТ виявилося, що комік має 25–50% ураження легень. Лікарі оцінюють стан 43-річної зірки як середньоважкий.

Що відомо про Тимура Батрутдінова

У 2000 році закінчив Санкт-Петербурзький державний університет економіки та фінансів. У студентські роки брав участь у численних капусниках, писав сценарії для збірної команди КВК Санкт-Петербурга. Пропрацювавши за фахом у компанії PSA Peugeot Citroën, звільнився, щоб взяти участь у команді КВК "Незолота молодь", де познайомився з Гаріком Харламовим. З 2005 року бере участь у гумористичному телепроекті Comedy Club на телеканалі ТНТ.

Одружений ніколи не був. У 2015 році був головним героєм у російському проекті "Холостяк", але зі своєю обраницею в шоу, психологом Дар’єю Кананухою пізніше розлучився.

Тимур Батрутдинов и Дарья Канануха
Тимур Батрутдінов та Дар’я Канануха

Додамо, що станом на 16 грудня 25 випадків нового штаму діагностували у хворих на COVID-19 на території Росії.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у лікарні знову опинився російський співак Григорій Лепс. 59-річний артист через 20 років спільного життя розлучається з дружиною Анною Шапликовою. Пара виховує трьох дітей. З огляду на особисті проблеми Лепса можуть визнати недієздатним. Нещодавно він втік із психіатричної клініки. Адвокат дружини артиста заявила, що причиною розлучення зіркової пари стала криза у відносинах.