Як виглядає Марина Хлєбнікова після пожежі: у мережі з’явилося перше фото

Читать на русском
Автор
4313
Під час пожежі у Марини Хлібникової обгоріло обличчя та волосся
Під час пожежі у Марини Хлібникової обгоріло обличчя та волосся. Фото https://www.instagram.com/marina_hlebnikova_official/

Співачка також показала наслідки пожежі у її квартирі.

Відома російська співачка Марина Хлєбнікова, яка у листопаді 2021-го року постраждала від пожежі у власній квартирі, вперше показала, як вона виглядає після події та операції з відновлення шкіри. Також артистка показала у якому стані її квартира.

Видання "Известия" опублікували відео з Хлєбніковою, на якому вона показує наслідки пожежі у своїй квартирі. На цих кадрах також можна побачити, як виглядає і сама співачка після місяців у лікарні.

Марина Хлебникова
Під час пожежі співачка отримала сильні опіки кистей рук, грудей, живота та стегон

На відео видно обвуглені стіни та згорілі речі, проте співачка зазначила, що вже було проведено всі необхідні експертизи, і квартира вже готова до ремонту. Також можна помітити, як змінилася хода Хлєбнікової: вона почала накульгувати.

Після публікації цього матеріалу артистка на своїй сторінці в Інстаграм зазначила, що журналісти "Известий" отримали цей матеріал обманом. Вони прийшли до неї під виглядом співробітників комунальних служб та зняли відео на приховану камеру.

"Абсолютно нелюдяно прийти і прикинутися працівником "Житловика" під виглядом перевірки квартири після пожежі, а потім виявитися жовтим журналістом із прихованою зйомкою", — написала співачка у соцмережі.

Пост Хлебниковой

Пожежа у будинку Марини Хлєбникової: що відомо

Увечері 18 листопада у квартирі Марини Хлєбнікової сталася пожежа – горіли речі на площі 10 кв. м. Співачка сильно постраждала: її доставили до лікарні із сильними опіками по всьому тілу та отруєнням чадним газом. Жінка впала в кому.

Зазначимо, що під час пожежі у Хлєбнікової настільки сильно обгоріло обличчя, що медики не змогли її дізнатися, а квартира співачки більше нагадувала згарище. Як стало відомо пізніше, причиною пожежі у квартирі Марини Хлєбнікової стала необережність під час куріння.