Анастасія Волочкова кинула розшукуваного в Україні бойфренда-кримінальника

Читать на русском
Автор
3184
На фото — Анастасія Волочкова та Сергій Кузнєцов
На фото — Анастасія Волочкова та Сергій Кузнєцов. Фото instagram.com/volochkova_art

46-річна балерина зізналася, що її зрадили

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка відзначилася п’яною витівкою на борту літака, повідомила своїм підписниками, що її зрадила кохана людина.

У себе в Інстаграмі 46-річна зірка написала, що її коханий Сергій Кузнєцов використав її задля здобуття популярності. Нагадаємо, що пара познайомилася на зйомках програми "Давай одружимося".

"Лицемірство і зрада -- це дуже негарні якості людини... Я найтяжче переживаю розчарування в людях, яким вірила і відкривала душу... ", -- написала Волочкова, прикріпивши фото, на якому вона зображена сидячою на дивані з кішкою, при цьому сховавши обличчя за капюшоном халату.

волочкова
Анастасія Волочкова заявила про зраду

На коментар про те, що в житті балерини буде ще все добре, Волочкова відповіла: "Сталося те, чого слід очікувати. Коли чоловікові, крім самопіару, нічого більше не потрібно, це низько. Я це все проходила в житті, і не раз…".

волочкова кузнєцов
Анаставія Волочкова із Сергієм Кузнєцовим
волочкова кузнєцов
Пара встигла відпочити на Мальдівах. За все платила сама Волочкова

Нагадаємо, що після того, як Кузнєцов розпочав роман із Волочковою, розкрилося кримінальне минуле самого Сергія. Виявляється, що чоловіка було оголошено в розшук на території України за "терористичний акт із застосуванням зброї". За визнанням Кузнєцова, 2014 року він очолював проросійський рух у Запоріжжі.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що буквально днями стало відомо про розрив стосунків російського коміка Гаріка Харламова із зіркою серіалу "Кріпостна" Катериною Ковальчук. Подейкують, що акторка завела роман зі своїм колегою.