Донька Костянтина Меладзе розповіла про реакцію батька на її участь у "Голосі країни"

Читать на русском
Автор
2338
На "Голосі країни-2022" виступила Лія Меладзе Новина оновлена 07 лютого 2022, 09:45
На "Голосі країни-2022" виступила Лія Меладзе

18-річна Лія Меладзе своїм виступом розвернула одразу чотири крісла зіркових тренерів

Цієї неділі, 6 лютого, відбулася прем’єра третього випуску сліпих прослуховувань популярного вокального проєкту "Голос країни". У 12 сезоні зірковими тренерами стали Надя Дорофєєва, Потап (Олексій Потапенко), Оля Полякова та Святослав Вакарчук.

Свої сили у шоу вирішила перевірити середня дочка відомого композитора та продюсера Костянтина Меладзе Лія. Для сліпих прослуховувань 18-річна дівчина обрала хіт Hallelujah співака Леонарда Коена.

Лії вдалося зачарувати зірок своїм ліричним вокалом і повернути до себе всі чотири крісла.

"Скрипкою я почала займатися, коли мені було шість, закінчила в десять і одразу прийшла на вокал... І мій тато теж грав на скрипці. Так ми й продовжували цю справу", — розповіла Лія Меладзе на бекстейджі "Голосу".

Також дівчина зізналася, чи хвилюється через думку свого батька Костянтина Меладзе щодо свого виступу на проєкті.

"Я не переживаю. З якими б мінусами і недоліками я зараз не заспівала, я собою задоволена. З хвилюванням своїм я не могла впоратися. Я думаю тато це побачить, це його ніяк не злякає. Він знає мій тембр, його важко розчарувати, тому що він просто любить як я співаю”, — поділилася Лія.

Що відомо про Лію Меладзе

Дівчина є середньою дитиною Костянтина Меладзе та його першої дружини Яни. Подружжя прожило у шлюбі з 1994 по 2013 роки. Також у Лії є старша сестра Аліса (2000) та брат Валерій (2005), названий на честь співака та актора Валерія Меладзе, молодшого брата композитора. У 2015 році Костянтин Меладзе одружився в Італії на співачці та колишній учасниці гурту "ВІА Гра" Вірі Брежнєвій.

Костянтин Меладзе з першою дружиною Яною та їхні діти
Костянтин Меладзе з першою дружиною Яною та їхні діти
Костянтин Меладзе з дочкою Лією
Костянтин Меладзе з дочкою Лією

Торішнього серпня Лія Меладзе була екстрено госпіталізована. Дівчина не стала називати причини, через які була терміново доставлена до лікарні, проте наголосила, що ситуація зі здоров’ям була дуже небезпечною.

Нагадаємо, що її дядько Валерій Меладзе у 2021 році оскандалився своєю участю в українському телепроєкті. Глядачі були незадоволені тим, що продюсери каналу "Україна" запросили до себе артиста, який живе та працює в країні-агресорі Росії. Того ж року у липні солісти ансамблю ЗСУ відмовилися співати разом із Валерієм Меладзе на шоу "Співають всі" через його неоднозначну позицію щодо належності окупованого Криму. Зазначимо, що Валерій Меладзе з 2003 року є членом партії "Єдина Росія".