Мало хто знає, але першим вихованцем Єлизавети II був динозаврик: як жартували про королеву за життя

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 вересня 2022, 11:42

Британський монарх мала хороше почуття гумору, і часто ставала "головною героїнею" різних жартів і приколів.

У четвер, 8 вересня, світ сколихнула трагічна новина — у віці 96 років померла королева Великобританії Єлизавета ІІ. Вона була найдорослішою і довгоправлячою королевою у світі — у червні 2022 року монарх відзначила 70-річний ювілей правління. Королева була з гумором, тому пропонуємо вшанувати її пам'ять веселими жартами про неї.

Зазначимо, що Єлизавета II стала королевою, коли їй було 26 років, а її синові, принцу Чарльзу, який 10 вересня нарешті зійде на престол, уже 73. У зв'язку з цим мережею ходило багато жартів, що королева не хоче віддавати свій трон, однак корона принцу Чарльзу вже не лише сниться.

Однак і сама королева часто стає "головною" героїнею різних жартів та приколів. В основному всі вони гойдаються її віку і тривалого правління. Однак також у мережі люблять пожартувати і над стилем Її Величності, адже вона часто вибирає вбрання досить яскравих кольорів та відтінків.

"Телеграф" зібрав найприкольніші жарти, мемі, приколи та смішні картинки про королеву:

Щоб ваш настрій і надалі був веселим і позитивним, "Телеграф" склав для читачів ще кілька добірок жартів: про санкції в Росії та смерть путіна.