Анджеліна Джолі приїхала до України: актрису помітили у кафе (відео)

Читать на русском
Автор
6835
Анджеліна Джолі приїхала до України: актрису помітили у кафе (відео)

Знаменитість "зловили" у кафе "Львівські круасани".

Сьогодні, 30 квітня, у Львові помітили популярну голлівудську актрису Анджеліну Джолі. Зірка світового кіно завітала до Львова, куди вона приїхала з колегами з ООН з метою допомоги Україні.

Про це повідомила у Фейсбук Майя Підгородецька.

"Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі. Просто Україну підтримує весь світ" – прокоментувала своє відео, на якому вона зняла актрису, Майя.

Варто зазначити, що Анджеліна Джолі з перших днів війни в Україні підтримує український народ та активно допомагає організувати допомогу українцям, які вимушено покинули свої будинки. Раніше вона вже відвідала шпиталь Pediatrico Bambino Gesu у Римі, де перебувають діти-біженці з України.

Також додамо, що після початку війни росії проти України на підтримку українців виступило багато російських артистів. Зокрема, репер Noize MC дав благодійний концерт на підтримку України в Латвії, гурт "Ногу Свело!" записала пісню з жорсткою критикою рф, а репера Face взагалі визнали в іноземним агентом в росії. А російський гуморист і шоумен Максим Галкін пообіцяв перерахувати на допомогу українським біженцям частину прибутку від концерту в Ізраїлі.