Видають бідність: речі з жіночої сумочки, які краще якнайшвидше викинути

Читати російською
Автор

Як би складно не було, у жіночій сумочці має бути порядок.

Кожна річ має свою енергетику і здатна заряджати свого господаря як на позитив, так і негатив. Як виявилося, жіноча сумочка — це один із найсильніших зберігачів різної енергії, тому важливо, щоб у ній були лише "позитивні" речі. Раніше "Телеграф" писав про речі, здатні відлякувати удачу та гроші, а тепер розповідаємо про предмети з жіночої сумочки, які "кричать" про безгрошів’я та потребу її власниці.

Деякі речі у сумочці можуть видати бідність та потребу жінки, пише belnovosti. Тому в сумочці потрібно постійно наводити порядок, адже деякі речі можуть виставити її власницю не в самому приємному світлі, а також вказати на її безгрошів’я, навіть якщо це не так.

Речі у жіночій сумочці, що видають бідність

  • Чеки. Це відмінний спосіб контролювати свої витрати, проте зберігати їх у сумці чи гаманці небажано.
  • Дисконтні картки. У багатьох магазинах зараз діють різні дисконтні програми, і часто жінки набирають таких карток, щоби економити на покупках. Це хороша ідея, проте носити всі картки із собою не варто. Щобільше, більшість торговельних мереж вже мають спеціальні програми на телефон.
  • Дрібні гроші. Монетки часто випадають із гаманця і просто "розбігаються" сумочкою. Якщо у вас їх багато, або заведіть окремий мішечок-гаманець для них, або відправте їх у скарбничку.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна їсти з ножа згідно з народними прикметами.