Надя Дорофєєва вперше показала свого нового хлопця: хто замінив Дантеса (фото)

Читать на русском
Автор
2766
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Артистка щаслива в нових стосунках.

Після численних чуток про можливий роман Наді Дорофєєвої з ресторатором Михайлом Кацуріним популярна співачка таки підтвердила їхні стосунки.

На своїй сторінці в Інстаграм артистка опублікувала спільний знімок з новим коханим. На фото Михайло обіймає Надю ззаду і ніжно цілує у скроню. Зазначимо, що коментарі до фото приховані.

"Разом" — коротко підписала фото Дорофєєва.

Хто такий Михайло Кацурін

Михайло Кацурін — 3-річний уродженець Бердянська. До столиці чоловік перебрався 2005-го року, щоб почати будувати кар’єру. Поживши у Києві, не захотів міняти місце проживання. Музикант та засновник чотирьох ресторанів східної кухні у Києві: "Китайський Привіт", "В’єтнамський Привіт", "Тайський Привіт" та "Японський Привіт".

Також бізнесмен є власником трьох нічних клубів, бренду одягу Katsurina, який він заснував разом зі своєю ексдружиною Дар’єю. До того ж Михайло веде успішний блог в Інстаграм, де за ним слідкує 145 тис. підписників.

Кацурін — двічі був одружений і у нього двоє дітей, — дочка Олександра та син Іван, які з’явилися у другому шлюбі з Дарією Кацуріною. Пара одружилася у 2015 році, а про розлучення оголосила на день пізніше за Дантеса та Дорофєєву.

Що відомо про розлучення Дантеса та Дорофєєвої

18 березня 2022 року українські артисти повідомили, що розлучилися, але офіційно розлучатися поки що не планують. Разом пара була близько одинадцяти років, з них шість у шлюбі. Пізніше в мережі з’явилася інформація, що Надя Дорофєєва зустрічається з новим обранцем — українським ресторатором Михайлом Кацуріним, який водночас оголосив про своє розлучення з дружиною Дар’єю.

Шанувальники Дорофєєвої пізніше помітили, що співачка "натякала" про свої нові почуття та нового коханого у своїх піснях ще за місяць до оголошення розлучення.