"Королевою народжуються": українські зірки розповіли, якою була Руслана Писанка

Читать на русском
Автор
10758
Колеги Руслани Писанки відреагували на її смерть 19 липня 2022 року
Колеги Руслани Писанки відреагували на її смерть 19 липня 2022 року. Фото https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Серце Руслани Писанки перестало битися в ніч 19 липня

У вівторок, 19 липня, українці дізналися про неочікувану смерть української телеведучої та актриси Руслани Писанки. Зірка українського шоубізнесу померла в Німеччині через важку хворобу, про яку рідні Писанки віддали перевагу замовчати.

Відреагували на смерть 56-річної артистки її колеги. Зокрема, розповіли у соціальній мережі Інстаграм, якою ефектною та життєрадісною була Руслана Писанка, - співачка Наталія Могилевська, телеведучі Леся Нікітюк, Андрій Джеджула та Руслан Сенічкін.

Могилевська згадала, як брала участь із Русланою Писанкою у проєкті "Танці з зірками" у 2006 році. У цьому сезоні також брав участь майбутній президент України Володимир Зеленський. Тоді Писанка зі своїм партнером посіла третє місце.

"Всі говорили про те, як ми працювали із Зеленським і скільки часу присвячували танцям, але найбільше в ті дні працювала Руся. Те, що вона творила на підборах з її високим зростом та у боротьбі із зайвою вагою – це був справжній подвиг і справжній героїзм! Її благородний і гарний вихід із проєкту був по-справжньому королівським. Королевою неможливо стати, королевою народжуються. Справжнє благородство, внутрішня сила, божественний талант та іскрометний гумор – рідкісні якості як для однієї людини. Світла пам‘ять, Руся!", — написала виконавиця, прикріпивши спільне фото з учасниками танцювального шоу.

Руслана Писанка, Наталія Могилевська, Володимир Зеленський, Влад Яма та Віталій Козловський
На фото — Руслана Писанка, Наталія Могилевська, Володимир Зеленський, Влад Яма та Віталій Козловський

Леся Нікітюк у сторіс-Інстаграм написала, що в неї немає слів, і закликала своїх підписників радіти кожному прожитому дню, адже ми не знаємо, що буде завтра. "Русланочка, як же так… Світла пам’ять", — написала телеведуча.

руслана писанка

"Неможливо прийняти… Страшенний сум.Вдячний долі, що пощастило пережити невеликі, але спільні і теплі історії. Іноді шукали їх, тому що тезки. Спасибі, Русь, за підтримку, коли не просив, але Ти бачила, що варто сказати щиро навіть прості слова і вони виявлялись настільки влучними… Кожна зустріч — обійми, історії, ржач, самоіронія хайлевел, світло, фантастична добра енергія, якою навіть несвідомо ділилася з іншими. Як центр гравітації, притягувала до себе абсолютно різних людей. Світла пам’ять, Руся… Дуже світла!", — написав в Інстаграмі ведучий Руслан Сенічкін.

Андрій Джеджула відмітив, що цей світ покинула талановита і прекрасна жінка: "Вона була неймовірною людиною, з твердим характером до справ, до цілей та з великою душею і теплотою до людей! Сказати про її почуття гумору, так не сказати нічого! Справжня запальничка і світла людина, яка на жаль так швидко пішла! Руся! Я буду пам‘ятати кожну твою пораду, підказку, критику та добре слово! Просто сум! Спочивай з миром!".

руслана писанка андрій джеджула

Раніше "Телеграф" писав, яким було останнє відеозвернення Руслани Писанки до українців.