"Яка кругленька": Настя Каменських, що сильно розповніла, викликала суперечки в мережі (відео)

Читать на русском
Автор
3073
Настя Каменських
Настя Каменських

Співачку все частіше і частіше підозрюють у вагітності.

Шанувальники популярної української співачки Насті Каменських ніяк не можуть дочекатися, коли у них із Потапом сім’ї з’явиться поповнення, тому в кожному відео та фото, які артистка публікує у соцмережах, бачать можливу вагітність. Особливо яскраво такі ознаки з’явилися після того, як Каменських повернулася з Європи.

У мережі помітили, що останнім часом Настя почала частіше ховати свою точену фігуру за об’ємними вбраннями. Купальники, сукні, що облягають, та короткі топи, замінилися на речі оверсайз та сукні вільніших фасонів. Щобільше, співачка часто на фото в Інстаграм прикриває живіт.

На одному з відео, де Каменських грає на фортепіано одну зі своїх пісень, вона позує в одній з таких "вільних" суконь, що добре приховує животик. Також фани зазначили, що її особі видно, що вона "на сносях".

Настя Каменських

У коментарях підписники зазначають, що за артисткою дуже помітно, що вона вагітна, і їй дуже йде такий стан. Також є і другий табір: фани, які просять не діставати співачку зайвими припущеннями.

Настя Каменських вагітна
Настя Каменських одужала
Коментарі про Настю Каменських
Настя Каменських — коментарі про вагітність
Коментарі про Настю Каменських
Коментарі про Настю Каменських

Нагадаємо, що Настя Каменських лише нещодавно повернулася до України. Незадовго до повномасштабного вторгнення вона з Потапом полетіла відпочивати, за що потім зірки подружжя отримало хвилю критики. Нещодавно Каменських випустила пісню закоханим, яких розлучила війна.