Похорон Бориса Мойсеєва: з’явилися перші фото з прощання з російським співаком (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 жовтня 2022, 05:03

Церемонія прощання з Борисом Мойсеєвим проходила у жалобному залі Троєкурівського цвинтаря.

У вівторок, 27 вересня, на 69-му році життя помер відомий російський співак Борис Мойсеєв. Точної причини смерті артиста не називають, проте відомо, що останні роки Мойсеєв тривалий час серйозно хворів.

Поховали Бориса Мойсеєва 2 жовтня у Москві на Троєкурівському цвинтарі на так званій "Алеї зірок". Прощання з артистом почалося о 12:00 і провести артиста в останню путь прийшло багато його шанувальників, а також безліч зіркових колег та друзів, повідомляють росЗМі.

У жалобному залі, де проходило прощання, посередині стояла розкішна труна, кольору темної вишні, навколо якої було розміщено багато вінків із білих троянд. Також у залі звучали пісні Мойсеєва. Варто зазначити також досить великий потік шанувальників артиста, усі несли йому квіти.

Серед зіркових колег та друзів на прощання прийшли Павло Соколов із червоними квітами, Клара Новікова з жовтими хризантемами, Альона Апіна, Надія Бабкіна, Сергій Пєнкін, Олександр Буйнов, Ігор Крутой, Алсу. Також серед гостей були Микола Басков, Філіп Кіркоров та давня подруга покійного — Лоліта Мілявська. Артистку супроводжував концертний директор Мойсеєва.

Нагадаємо, музикант, танцюрист та хореограф пережив три інсульти. Перший стався у 2010-му році. За кілька місяців артист навіть зміг вийти на сцену, але потім стався другий, і він добровільно пішов із професії.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що помер у віці 91 року Михайло Горбачов.