Дорофєєва записала пісню з Кацуріним, але коментатори жорстко розкритикували закоханих (відео)

Читать на русском
Автор
9016
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Фото Скриншот

Хейтери пригадали співачці, що за 10 років стосунків із Дантесом вона не заспівала у дуеті з чоловіком

Співачка Надя Дорофєєва (DOROFEEVA) презентувала пісню "Щоб не було", записану у дуеті з Михайлом Кацуріним. Про стосунки пари стало відомо невдовзі після новини про розлучення артистки з Володимиром Дантесом після 10 років разом.

Як написала Дорофєєва на своїй сторінці в Instagram, їх нова пісня про кохання, біль і віру один в одного. У коментарях на новину відреагували по-різному. І на Надю, і на Мишу полилося чимало критики, хоч і багато фанів артистки заступилися за закоханих.

"2022 рік був складним і буремним для кожного українця. Для нас з Мишею найкращими ліками в цей складний час стали наші почуття та музика. Цю пісню ми написали разом. Вона про кохання, біль та віру одне в одного", — йдеться у публікації.

Бойфренд Дорофєєвої залишив під відео теплий коментар: "Кохання моє. Який кайф з тобою пісні писати і життя жити".

З перших днів, як громадськість дізналася про стосунки Дорофєєвої та Кацуріна на тлі розлучень обох, пару обговорювали в мережі. Тож не дивно, що й за спільний трек їх жорстко розкритикували. У коментарях згадали, що за 10 років стосунків із Дантесом так і не вийшов дует пари, а ще багатьом не сподобався "свист" Кацуріна у новому треку:

  • "Дантес хоч співав, а Міша просто свистить"
  • "Тобто зі співаком Дантесом так і не було дуету, а з ресторатором Мішею done. Цікаво, цікаво"
  • "Розчарувалася в цій співачці! Навіть слухати не хочеться..."
  • "Щось ваші почуття, Надя, як погода мінливі, то Дантес, то х*ен зрозумій хто, то Міша... Зупиніться, інакше розтратитеся на дрібне"
  • "Співак і музикант із цього хлопця ніякий. Таке відчуття, що хоче аж зі штанів вистрибнути стати знаменитістю, щоб усі писали про нього"
  • "Я одна дивилася і відчувала, що щось не так? Не видно хімії на відео і про ресторатора, що співає, мовчу. Сподіваюся, Вова знайде когось гідного для себе, хто не ходитиме наліво за спиною"
Пісня Дорофєєва з Кацуріним, реакція мережі
Реакція коментаторів на пісню Дорофєєвої з Кацуріним

Проте багато шанувальників пораділи виходу нової пісні улюблениці й розхвалили Дорофєєву з Кацуріним.

Пісня Дорофєєвої з Кацуріним, реакція мережі
Фани співачки зацінили нову пісню

Як повідомляв "Телеграф", про розставання Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало відомо у березні 2022 року. Через місяць у мережі "засвітили" знімок співачки з новим коханим – ресторатором Михайлом Кацуріним. Він одночасно з парою оголосив про своє розлучення з дружиною Дар’єю, з якою вони виховують двох дітей. Раніше Кацуріни та Дантес із Дорофєєвою дружили сім’ями, разом проводили відпустку. До слова, ексчоловік Дорофєєвої Володимир Дантес тепер разом з ексдружиною Кацуріна Дар’єю, такий "обмін" не раз ставав гарячою темою для обговорення в мережі.