Даремно пішов з "Відьмака": Генрі Кавілл втратив ще одну важливу роль

Читати російською
Автор

Актор не приховує розчарування таким поворотом кар’єри

Британський актор Генрі Кавілл, який раніше пішов із саги Netflix про "Відьмака", втратив головну роль у новому "Супермені" від DC.

Про це сам актор заявив на своїй сторінці в Instagram у ніч на четвер, 15 грудня, після зустрічі з виробником фільмів Джеймсом Ганном і кінопродюсером Пітером Сафраном.

"Після всього, я не повернуся як Супермен. Після того, як студія сказала оголосити про моє повернення ще в жовтні, до найму, ця новина не найпростіша, але це життя. Зміна варти відбувається. Я поважаю це", — підкреслив Кавілл.

"Моя черга носити плащ пройшла, але те, що уособлює Супермен, ніколи не зникне", — додав він.

Причина, чому Кавілла "списали" з ролі, точно невідома, але можливо це пов’язано зі чутками, що наступний фільм про Супермена розповідатиме про його молодість і роботу репортером у Daily Planet, і актора для ролі вирішили взяти молодшого.

Варто зауважити, що в коментарях багато зірок висловлюють жаль і підтримку Кавіллу, зокрема, "Аквамен" всесвіту DC Джейсон Момоа та "Шазам" Закарі Лівай.

Нагадаємо, що раніше Генрі Кавілл пішов після 3 сезону "Відьмака" від Netflix заради ролі "Супермена", — замість нього у 4 сезоні має з’явитися австралієць Ліам Хемсворт.

Як повідомляв "Телеграф", раніше Генрі Кавілл вперше показав свою дівчину.