Кацурін натякнув на вагітність Дорофєєвої, виклавши неоднозначне фото

Читать на русском
Автор
5518
Дорофєєва та Кацурін вже давно не приховують, що вони щасливі разом
Дорофєєва та Кацурін вже давно не приховують, що вони щасливі разом. Фото https://www.instagram.com/nadyadorofeeva/

У Наді дітей поки немає, а от в Міши їх двоє

Минулий рік виявився "щедрим" на розставання зіркових пар. Чи не найбільше українцям запам’ятався розрив Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, які вирішили розпрощатися після 7 років разом. Цікаво, що буквально на наступний день після цього про своє розставання оголосила ще одна відома парочка — подружжя Даші та Міши Кацуріних. Згодом стало відомо, що зіркові пари фактично помінялися партнерами — Надя тепер з Мішею, а Володя — з Дашею.

Напередодні ж новий бойфренд Дорофєєвої змусив її палких шанувальників сушити мізки: невже Надя — вагітна? Неоднозначний пост Міша Кацурін опублікував у своєму Інстаграмі.

На фото — його 1-річний син Іван. Підпис: "Десь там у небесній канцелярії почули мої плани на 2023й".

Цей інтригуючий допис змушує задуматися, чи не вагітна часом Дорофєєва

Палкі шанувальники ресторатора та співачки відразу кинулися у коментарі: "Дорофєєва вагітна?", "Давайте з Надею вже бейбіка", "У вас буде дитина?" — такі коментарі лишають на сторінці Кацуріна під цим дописом. А от у профілі Дорофєєвої з цього приводу наразі нічого немає.

Нагадаємо, що пара знайома між собою уже дуже давно. Спершу вони відпочивали разом сім’ями, а з часом дружба переросла у щось більше. Після розлучення з Дантесом у березні 2022 року Дорофєєва пішла до Кацуріна, а колишня дружина Кацуріна тепер із Дантесом. Час від часу обидві парочки постять фото зі своїми новими половинками.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

Раніше ми розповідали, що засновник Facebook Марк Цукерберг скоро знову стане батьком. Днями він оприлюднив фото зі своєю дружиною — 37-річною Прісціллою Чан.