Стала відома переможниця 12 сезону шоу "Холостяк" (фото)

Читать на русском
Автор
22246
Визначено переможницю 12 сезону Холостяка з Алексом Топольським Новина оновлена 14 січня 2023, 07:57
Визначено переможницю 12 сезону Холостяка з Алексом Топольським. Фото instagram.com

Алекс Топольський нарешті визначився зі своїм вибором

У п’ятницю, 13 січня, пройшов довгоочікуваний фінальний випуск популярного реаліті-шоу "Холостяк". Головний герой 12-го сезону Алекс Топольський зробив свій вибір на користь однієї фіналістки.

Холостяк розібрався у своїх почуттях і пішов за велінням власного серця. Алекс Топольський вручив обручку Катерині Лозовицькій. Саме вона стає переможницею 12 сезону.

Додамо, що перед тим, як зустрітись із дівчатами на останній церемонії троянд на Мадейрі в Португалії, у дванадцятому ефірі чоловік запросив кожну з учасниць на останнє побачення цього сезону. Зустріч із Сашею Мудрою була екстремальною, яскравою та пристрасною, а з Катею – небезпечною, веселою та романтичною. Також на вибір Топольського вплинула і зустріч фіналісток з його мамою Наталією.

Що відомо про переможницю шоу "Холостяк-12"

25-річна Катерина родом із Києва. Знак зодіаку — Терези. Її батьки, мама і тато, працюють у РАГСі. У дівчини є юридична освіта — здобута у Києві, КНЛУ. Готельний менеджмент – в Іспанії. Займається моделінгом і любить бальні танці. Мріє самореалізуватися і створити міцну родину. У чоловікові цінує порядність, амбітність, почуття гумору, вміння відчувати.

катя лозовицька холостяк
катя лозовицкая и алекс топольский
катя лозовицкая холостяк
катя лозовицкая холостяк
катя лозовицкая холостяк

Нагадаємо, що вже скоро глядачі зможуть дізнатися про Алекса і дівчат ще більше подробиць. Ми розповідали, коли і о котрій відбудеться постшоу 12 сезону шоу "Холостяк".