Нереально смачний німецький салат, який можна мастити на бутерброди - оригінальний рецепт із яйцями

Читать на русском
Автор
6454
Простий у приготуванні, дуже ситний та смачний салат Новина оновлена 20 січня 2023, 10:30
Простий у приготуванні, дуже ситний та смачний салат. Фото sensatsiya.com

Завдяки поєднанню абсолютно різних продуктів та соусів ця страва має дуже незвичайний післясмак і не залишить нікого байдужим

Часто буває, що у холодильнику зовсім мало продуктів, а хочеться приготувати щось незвичайне, ситне і дуже смачне. На допомогу прийдуть прості рецепти на кшталт зимового салату з морквою по-корейськи або простих "несправжніх котлет" без м’яса, які готуються за 10 хв.

Або ж ви можете спробувати приготувати неймовірний німецький салат із яйцями та маринованими огірками, який можна мастити на хліб — він смачніший за будь-яку бутербродну намазку і чудово втамує голод. Рецептом ситного й досить бюджетного салату ділиться sensatsiya.

Інгредієнти:

  • Курячі яйця — 6 шт.
  • Бекон — 4 шт.
  • Мариновані огірки (маленькі) – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Діжонська гірчиця – 1 ст.л.
  • Лимон — ½ шт.
  • Сіль, перець — до смаку

Приготування:

  1. Спершу відварюємо яйця. Важливо, аби вони не переварилися. Вже зварені вкруту яйця охолоджуємо і відділяємо жовтки від білків — білки відразу дрібно нарізаємо, а жовтки відкладаємо в сторону.
  2. На сковороді обжарюємо бекон і також нарізаємо його, аби шматочки були одного розміру зі шматочками білка.
  3. Подрібнюємо мариновані огірки і все змішуємо в одній мисці.
  4. Жовтки розтираємо в однорідну масу разом із діжонською гірчицею, майонезом, сіллю, меленим перцем, сметаною та лимонним соком.
  5. Змішуємо обидві отримані маси й відправляємо страву у холодильник на декілька годин.

Такий салат бажано їсти не окремо, а наносити на хліб — чорний чи білий, який вам більше до смаку. Ідеально він смакуватиме з підсмаженим багетом. Страва чудово підійде як для сніданку, так і для вечері, перекусити такими бутербродами можна і в обідню пору.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачний соус до макаронів, від якого не товстіють. У складі цієї смачної заправки — сметана, гірчиця й ароматні трави, а ще — один секретний інгредієнт, який робить пасту особливою.