Футболка Оскара Кучери на інтерв’ю Дудю виявилася українською: одеський бренд влучно відреагував (фото, відео)

Читать на русском
Автор
34736
Оскар Кучера та "Раневська"
Оскар Кучера та "Раневська". Фото скриншот Youtube

Одесити розсмішили мережу своєю реакцією на футболку путініста

Російський актор Оскар Кучера, такий же путініст, як і його колега Сергій Безруков, з’явився в інтерв’ю журналісту Юрію Дудю у футболці із зображенням Фаїни Раневської. Виявилося, що річ виготовлена одеським брендом Benya & Zubrik.

Український виробник миттєво відреагував у соцмережах на показ своєї футболки. На сторінці Benya & Zubrik у Facebook розміщено пост зі скріншотом із ролика каналу "вДудь". Щоправда, замість обличчя Кучери – зображення клоуна.

На зображенні з "клоуном Кучерою" знаходиться іронічний текст. Йдеться від імені тієї самої футболки: "Привіт! Я футболка "Раневська". Мені дуже соромно, що мене колись купив Кучера. Я дуже хочу вилиняти та вкритися катишками, хоча зазвичай мені це непритаманно".

Додамо, що це не перша влучна комунікація одеситів із Benya & Zubrik. Приклади цього навела користувачка Zoya Kazanzhy в своєму посту в Facebook. Компанія з гумором сповіщала покупців про знижки на честь смерті "одного поца", а ще випустила у продаж свічку з "ароматом обіцянок Арестовича".

До слова, у цьому інтерв’ю Кучера видав низку божевільних заяв. Приміром, він упевнений, що нібито Америка розв’язала війну в Україні, "щоб вичавити якісь профіти для своєї економіки, що загниває", а ще "витягнути щось з Європи" і "послабити росію". Що примітно, разом із дружиною Кучера перебуває у США, його дитина, яка там народилася – громадянин ненависної йому Америки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на актора Костянтина Хабенського обрушилися в мережі після того, як він вигнав із МХТ імені Чехова зірку "Кухні" Дмитра Назарова. Причиною стали антиросійські висловлювання актора.