Маша Єфросиніна вразила мережу рідкісним фото 19-річної дочки-красуні: "Одне лице з мамою"

Читать на русском
Автор
3720
Маша Єфросиніна з дочкою Наною
Маша Єфросиніна з дочкою Наною. Фото https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Телеведучій можна публікувати фото доньки лише раз на рік

Можливо, для багатьох це стане несподіванкою, але у відомої української телеведучої Маші Єфросиніної двоє дітей: доросла дочка Нана та маленький син Сашко. І якщо хлопчик періодично з’являється в соцмережах теледіви, то фото Нани — дуже рідко, і на це є своя причина, про яку ми писали раніше.

16 лютого дівчина відзначає свій день народження — Нані виповнилося 19 років. З цього приводу зіркова мати опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм миле фото іменинниці.

"Коли люди (все частіше!) дивуються, що в мене є не тільки син, а й дочка, хочеться їм говорити: "підпишіться на мене, тому що я маю від Нани дозвіл публікувати її фото лише раз на рік!" І ось сьогодні саме цей день! Моїй найкрасивішій та найрозумнішій дівчинці в світі виповнилося 19 років! За цей рік саме вона не дала мені з’їхати з глузду, бо стала опорою абсолютно у всьому.. З днем народження, my best girl ever" — підписала фото Маша.

Піст Маші Єфросініної

У коментарях шанувальники зазначили, що дівчина з роками дедалі більше стає схожою на свою зіркову маму. А також коментатори засипали Єфросиніну безліччю привітань та побажань.

Відгуки про дочка Маші Єфросініної.
Відгуки про дочка Маші Єфросініної.
Відгуки про дочка Маші Єфросініної.

Зазначимо, що від публічності Нана відмовилася ще у 12 років, заявивши зірковій мамі, що не хоче, щоб вона публікувала її фото у своїх соціальних мережах. Свій обліковий запис у Нани також є, але він закритий. А на тій сторінці, що вказана в описі її профілю, дівчина публікує красиві естетичні знімки. На деяких навіть постає особисто, але не показує своє обличчя.

Сторінка дочки Маші Єфросініної в Інстаграм

Раніше "Телеграф" розповідав, що Маша Єфросиніна прокоментувала звинувачення шанувальників в анорексії та назвала причину свого схуднення.

Також нагадаємо, що раніше "Телеграф" писав про те, що влітку 2022 року Маша Єфросиніна разом із українською співачкою Ольгою Поляковою потрапили у мовний скандал після виходу чергового випуску шоу "Дорослі дівчатка". Дівчата протягом усієї програми розмовляли російською мовою, що своєю чергою викликало шквал критики та засудження у соціальних мережах.