Машу Єфросиніну в росії визнали терористкою та оголосили у розшук (оновлено)

Читать на русском
Автор
3800
Маша Єфросиніна Новина оновлена 27 січня 2023, 16:21
Маша Єфросиніна. Фото instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча відреагувала з гумором

Українську телеведучу, громадського діяча, журналістку та блогера Марію Єфросиніна, яка з перших днів повномасштабного вторгнення засуджує дії росії, внесли до реєстру терористів Росфінмоніторингу.

Інформацію про це було опубліковано на офіційному сайті відомства. Ім’я Єфросиніної знаходиться в реєстрі осіб, причетних до екстремістської діяльності та тероризму.

Водночас до бази розшуку Міністерства внутрішніх справ росії було занесено картку Маші Єфросиніної з її фотографією. Зазначається, що українська телеведуча перебуває у розшуку за статтею КК росії, яка з якихось причин не була зазначена у відомстві.

Тим часом українська телеведуча, яка виявилася неугодною країні-агресорові, прокоментувала "новий статус", який придумала їй на своїй сторінці в Instagram.

"Друзі, всі новини бачу. Дякую за привітання — їх більше, ніж у день народження", — зазначила у сторіс Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що влітку 2022 року Маша Єфросиніна разом з українською співачкою Ольгою Поляковою потрапили у мовний скандал після виходу чергового випуску шоу "Дорослі дівчатка". Дівчата протягом усієї програми розмовляли російською мовою, що своєю чергою викликало шквал критики та засудження у соціальних мережах.