Знайшли непритомним біля вокзалу: у 56 років помер зірка "Гаррі Поттера" і "Зоряних війн"

Читати російською
Автор

Зріст актора становив 132 сантиметри

У вівторок, 21 березня, стало відомо про смерть британського актора Пола Гранта. Чоловік став відомий завдяки ролі гобліна у франшизі "Гаррі Поттер" та евока в шостій частині "Зоряних війн".

Як повідомляє theguardian, Грант був знайдений непритомним біля залізничного вокзалу Кінгс-Крос у Лондоні ввечері в четвер 16 березня. Тоді лікарі констатували в актора відсутність мозкової діяльності. Весь цей час Пол Грант був підключений до апарату життєзабезпечення, і лише вранці у понеділок чоловіка було оголошено мертвим. Причина смерті не розголошується.

Що відомо про Пола Гранта

У Гранта був рідкісний генетичний тип карликовості, його зріст становив 132 см. Чоловік отримав популярність після виходу фільму "Лабіринт" 1986 року з Девідом Боуї та Дженніфер Коннеллі. Також актор грав у фільмі "Лабіринт" (1985) із Томом Крузом у головній ролі. Пол Грант відзначився роллю у картині "Зоряні війни: Епізод 6 — Повернення Джедая", де зіграв представника раси евок. А у фільмі "Гаррі Поттер та філософський камінь" він зіграв гобліна.

Пол Грант у фільмі "Зоряні війни: Епізод 6 — Повернення Джеда"
Пол Грант у картині "Гаррі Поттер та філософський камінь"
Полу Гранту було 56 років /starhit.ru

Нагадаємо, що вперше фільм "Гаррі Поттер" вийшов на екрани 2001 року. Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилися головні герої "Гаррі Поттера" за 22 роки.