"Це низько і зневажливо": схудлу Мішину захейтили за фото з курорту

Читать на русском
Автор
17074
Ксенія Мішина Новина оновлена 28 березня 2023, 16:12
Ксенія Мішина. Фото https://www.instagram.com/misha.k.ua/

Окрім захоплених компліментів, актриса отримала і "дозу" хейту

Відома українська актриса Ксенія Мішина, ексгероїня реаліті "Холостячка", ніяк не може натішитися своєю "новою" фігурою, і активно постить у своїх соцмережах свої фото та відео в купальниках чи сексуальній білизні, яка чудово демонструє її підтягнуте тіло. Однак не всім її шанувальникам це подобається.

Після низки знімків із фотосесій, Ксенія опублікувала коротке відео з басейну на курорті, куди вона вирушила відпочивати разом зі своїм сином. На ролику актриса позує у різних позах: і у воді, і біля басейну, демонструючи своє підтягнуте тіло у купальнику.

"No matter what they say" — підписала свою публікацію Мішина, можливо з натяком, що їй все одно на думку інших.

Але у коментарях підписники знаменитості все одно його залишають. При чому багато відгуків не зовсім приємні. Мішиній "прилетіло" і за відпочинок закордоном під час війни, і за надмірний показ свого оголеного тіла, а також дівчину порівняли з блогеркою Дарією Квітковою, яка також активно вихваляється результатами свого схуднення.

Ксенію Мішину захейтіли в мережі
коментарі про Ксенію Мишину
коментарі про Ксенію Мишину
коментарі про Ксенію Мишину

Раніше "Телеграф" розповідав про пухленьку турецьку актрису Елджін Афаджан. Виявляється, для ролі Мело в серіалі "Постукайся в мої двері" дівчині довелося спеціально набрати вагу.