Від стійких плям жиру та пригару на сковороді не залишиться і сліду: бабусині поради

Читати російською
Автор

Цей трюк дуже ефективний та економічний.

Очищення каструль і сковорідок може бути виснажливим завданням, тим більше, що рідина для миття посуду іноді не видаляє жир і нагар на цьому посуді. На щастя, є один дуже ефективний і екологічний засіб, який розправиться з цією проблемою за лічені хвилини.

Відмінною альтернативою мийному засобу є харчова сода, пише santeplus. Цей незамінний продукт для догляду за будинком дасть вам чудові результати.

Як очистити сковороду від жиру та нагару

Завдяки абразивним і дезінфекційним властивостям, харчова сода не тільки змусить вашу сковороду сяяти, а й допоможе позбавитися від стійких слідів приготування їжі. Як використовувати цей білий порошок?

Щоб скористатися цим трюком, вам знадобиться харчова сода та яблучний оцет. Комбінація цих двох інгредієнтів очистити будь-який бруд, що застряг на сковороді. Посипте посуд тонким шаром білого порошку, а потім рясно полийте оцтом. Залишіть цю суміш діяти протягом однієї хвилини. А після промийте начиння холодною водою і протріть серветкою з мікрофібри.

Раніше "Телеграф" розповідав, для чого досвідчені господині варять ложки та вилки з нержавіючої сталі. Цей лайфхак допомагає позбутися головної проблеми нержавіючої сталі.