Вибрав бік зла: відомий український співак оголосив про концерти в росії

Читать на русском
Автор
10684
Ярослав Малий
Ярослав Малий. Фото facebook.

Артист заявляє, що таким чином він може змінити світ

На жаль, мабуть, деяким українським артистам гроші настільки заплющили очі, що вони з великим задоволенням анонсують свої концерти в країні-агресорі. І якщо позиція співачки з Чернівців Ані Лорак вже нікого не дивує, то рішення соліста гуртів "Токіо" та "Мачете", уродженця Кривого Рогу, Ярослава Малого вирушити в тур по рф — м'яко кажучи, шокує.

На своїй сторінці в Instagram музикант видав, що ці концерти потрібні світові для того, щоб "побудувати храм єдності, любові, чистоти та добра". А ось про напад росії на свою батьківщину Ярослав вирішив не згадувати.

"Нам з дитинства кажуть, що цей світ такий, який він є. Ми маленькі люди і не можемо його змінити. Що ненависть, страх, агресія – це нормально. Це не так, все в наших силах. Ми будівельники Всесвіту та митці. Нам пора прокидатися. Ми потрібні один одному. Це єдина причина, чому ми це робимо ”, – заявив Малий.

Варто зазначити, що така позиція артиста зовсім не сподобалася українцям, про що вони й висловлюються у коментарях під його постом у соцмережах. Однак Ярослав вважав за краще видаляти гнівні відгуки, і залишати лише захоплені коментарі від росіян.

коментарі про Ярослава Малого
коментарі про Ярослава Малого

Нагадаємо, що раніше в рф скасували концерти мовчуна Валерія Меладзе. В одному з міст, де він незабаром мав виступити з концертом, заявили, що це фейк та його взагалі не планувалося. Раніше Меладзе перевіряли спецслужби росії — після того, як під час одного новорічного корпоративу він відповів на гасло "Слава Україні!" словами: "Героям слава". Щоправда, після цього швидко дав задню, потрапивши в немилість і українців, і росіян.