Лайфхак від шеф-кухарів: як чистити цибулю за лічені секунди
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Чистимо цибулю легко
Сезон шашликів розпочався, а це означає, що до будь-якого універсального маринаду вам знадобиться багато цибулі. Вона надає готовим стравам гостроти, пікантності та аромату. Є й страви, які цілком складаються з цибулі, такі як французький цибулевий суп. Якщо беретесь за нього, то цибулі треба начистити справді багато, ще й бажано не потратити на це півдня — бо ж так і часу на суп не залишиться.
Якщо ви хочете навчитися чистити цибулю за лічені секунди, обов'язково скористайтеся простим лайфхаком, про який розповіли на порталі "Сьогодні". З ним ви будете знімати лушпиння швидко, правильно і без сліз.
Як чистити цибулю правильно
Окрім власне цибулі, нам знадобиться гострий ніж та дошка для нарізання. Беремо ріпчасту цибулю, відрізаємо і верхню і нижню частину.
Цибулину розрізаємо навпіл і викладаємо на обробну дошку зрізом вниз. Краєм ножа підчеплюємо лушпиння і знімаємо його одним рухом. Ось і все, ріпчаста цибуля готова до нарізки.
Таким чином можна чистити цибулю в будь-яку страву. І приготування неймовірних цибуляників, після яких навіть можна йти на побачення, стане ще простішим.