Як правильно поливати полуницю, щоб отримати щедрий урожай: рецепт підживлення з чудодійним інгредієнтом

Читать на русском
Автор
1027
Поради, як збільшити врожай полуниці
Поради, як збільшити врожай полуниці. Фото sadiplod

Таке підживлення також уберігає від шкідників

Полуниця — це безумовно одна з найулюбленіших ягід багатьох, тому не дивно, що практично кожен дачник має плантацію цієї рослини. Однак не кожен городник знає, як отримати багатий та смачний урожай. Говоримо відразу — дуже важливий правильний полив, адже недолік вологості може бути згубним для вашої полуниці.

Полив відіграє ключову роль у вирощуванні полуниці, пише santeplus. Рослині потрібна постійна вологість протягом усього вегетаційного періоду, особливо перед дозріванням для забезпечення здорового та плідного росту ягід.

Досвідчені городники знають, що для кращого цвітіння є чудодійний інгредієнт, який може змінити все — і це борна кислота. Якщо ви додасте його до води для поливу, ви отримаєте казковий урожай.

Як приготувати підживлення з борної кислоти:

  1. Вам потрібно розчинити половину чайної ложки порошку борної кислоти у чашці гарячої води.
  2. Ретельно перемішайте до розчинення частинок кислоти.
  3. Отриманий розчин потім розведіть у десяти літрах води і ви отримаєте насичену і дуже стимулювальну рідину для поливу полуниці під час цвітіння. Щобільше, її можна розпорошувати на листя і навіть на квіти полуниці.

Цей інгредієнт має багато переваг щодо догляду за рослинами. Борна кислота, яка використовується в невеликих кількостях і добре розбавлена, є дуже ефективним добривом. На додачу до всього, це навіть допомагає на якийсь час відлякати шкідників від полуниці.

Раніше "Телеграф" розповідав про особливості догляду за ремонтантною полуницею. Високу врожайність забезпечить лише одна процедура.