У сережках принцеси Діани: Кейт Міддлтон разом із принцом Вільямом і дітьми прибули на коронацію Чарльза III (фото)

Читати російською
Автор

Урочисте вбрання сім’ї Уельських продумано до деталей

Принц Уельський Вільям та принцеса Уельська Кейт Міддлтон прибули на церемонію коронації Чарльза III, яка проходить 6 травня 2023 року у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. Разом із ними присутні на заході діти – 9-річний принц Джордж, 7-річна принцеса Шарлотта, 5-річний принц Луї.

Як повідомляє "Телеграф", 40-річний принц Вільям одягнений у парадну форму валлійської гвардії, а 41-річна принцеса Кейт залишилася вірною дизайнерові своєї весільної сукні — Alexander McQueen.

Образу Кейт Міддлтон на церемонії коронації чекав увесь світ. І хоча принцеса не одягла тіару, її вбрання чудове. Для історичної події вона вибрала сукню кольору слонової кістки, традиційну мантію та розкішний головний убір Jess Collett x Alexander McQueen. Крім того, на Кейт сімейні коштовності: сережки з перлами та діамантами принцеси Діани й намисто Георга VI, яке носила сама Єлизавета II. До речі, на Шарлотті теж сукня від Alexander McQueen та зменшена копія аксесуара на голові, як у її мами.

Принц Вільям, Кейт Міддлтон, Луї та Шарлотта. Фото: Getty Images
Розкішний головний убір принцеси Уельської. Фото: Getty Images
Традиційні мантії – обов’язковий атрибут. Фото: Getty Images
Принцеса Шарлотта та принц Луї. Фото: Getty Images

Принц Джордж, старший син Уельських, виконує роль одного з пажів свого дідуся. Майбутній монарх безпосередньо брав участь у церемонії коронації.

Принц Джордж, як завжди, сама безпосередність. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на історичній події у Вестмінстерському абатстві присутня перша леді України Олена Зеленська. Дружина українського президента продемонструвала елегантне вбрання від вітчизняного бренду.