Українського бізнесмена Григорія Козловського помітили у брутальному образі із собачкою (фото)

Читати російською
Автор

Перетворення мецената вийшло дуже милим та кумедним

Ми звикли бачити солідних підприємців виключно в чорних піджаках і з непроникними обличчями, але не всі вони віддають перевагу такому офіціозу. Багато відомих чоловіків не проти приміряти на собі досить епатажні образи, які в деяких викликають подив, захоплення або сміх.

Український бізнесмен, меценат і президент ФК "Рух" Григорій Козловський не злякався справити враження на всіх своїм сміливим і зухвалим образом. Його знімок із песиком одного разу поширився мережею.

Так, чоловік одягнув яскраву, різнобарвну сорочку, поверх неї накинув шубу, що нагадує жіночу, і взяв до рук маленького песика, який був одягнений у милу червону курточку. Темні сонцезахисні окуляри додали розмаїття цій напівмилій, напівбрутальній зовнішності підприємця, роблячи знімок яскравим та кумедним.

Григорій Козловський одягнувся дуже "стильно"

Хто такий Григорій Козловський

Григорій Козловський – львівський бізнесмен, почесний президент футбольного клубу "Рух". Є одним із провідних благодійників в Україні. Він активно підтримує розвиток спортивної інфраструктури, у 2022 році започаткував Благодійний фонд "Дім Милосердя", який спрямований на надання гуманітарної допомоги українцям, що постраждали від військових дій росії на території України.

Григорій Козловський /instagram.com/hryhoriy_kozlovskyy

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Григорій Козловський привітав тренерський штаб та всіх гравців ФК "Рух" U19, які другий сезон поспіль стали чемпіонами України серед молодіжних команд. Матч відбувся 28 травня.