Українці в мережі "знищили" Повалій, яка назвала росію великою та улюбленою країною

Читати російською
Автор

Виконавиця відкрито підтримує російську агресію проти України

Відома співачка, екс-народна артистка України Таїсія Повалій, яка назвала путіна "борцем з нацизмом", розгнівала українців, опублікувавши запис до дня росії, який країна-агресор відзначала 12 червня.

У своїй публікації в Instagram Таїсія Повалій, яка народилася і довгі роки прожила в Україні, назвала своєю улюбленою країною російську федерацію, заплющуючи очі на те, що практично щодня вона обстрілює мирних мешканців та руйнує її батьківщину.

У тексті публікації виконавиця-путіністка привітала росію зі святом і побажала їй процвітання.

Таїсія Повалій висловилася про росію /@tpovaliyofficial

Багато українців відреагували на її листівку і залишили безліч гнівних коментарів, зазначивши, що не уявляють, як можна прославляти державу, яка вбиває людей і сіє терор.

скріншот зі сторінки Таїсії Повалій /@tpovaliyofficial
скріншот зі сторінки Таїсії Повалій /Скриншот
скріншот зі сторінки Таїсії Повалій /Скриншот
скріншот зі сторінки Таїсії Повалій /Скриншот
скріншот зі сторінки Таїсії Повалій /Скриншот

"Боже, просто немає слів", "Як вас тільки земля носить", "Шкода, що я колись слухала твої пісні", "Як так? росія знищує українців, а ця співачка пише "улюблена країна"", — зазначили користувачі мережі у коментарях.

"Телеграф" писав раніше, що Україна ввела санкції проти Ані Лорак, Регіони Тодоренко, Таїсії Повалій та інших колаборанток. Артистки продовжують жити та працювати у російській федерації.