Хитрість з лавровим листом приємно вразить: просто додайте його у відро

Читати російською
Автор

Будинок наповниться приємним ароматом

Лавровий лист активно використовують для надання специфічного аромату та смаку стравам. Але ця спеція може змінити та повсякденне прибирання. Наприклад, якщо додати лавровий лист у цебро для миття підлоги.

Лавровий лист століттями використовувався як союзник у гастрономії та як натуральні ліки. Але його переваги цим не обмежуються. Виявляється, лавр також діє як репелент від тарганів та інших комах, а також має здатність усувати неприємні запахи на одязі.

Крім того, лавровий лист може бути корисним у ванній та під час прибирання будинку. Завдяки використанню цієї спеції, будинок наповнюється ні з чим не порівнянним ароматом.

Щоб максимально використовувати очищувальні та ароматичні властивості лавра, наріжте листя, залийте теплою водою та дайте настоятися кілька годин. Потім процідіть настій і вилийте суміш у цебро для миття підлог. В результаті вийде запашний розчин, який наповнить будинок приємним ароматом.

Якщо захочете продезінфікувати ванну або кухню, ви можете додати в розчин з лавровим листом трохи білого оцту або харчової соди з кількома краплями лимона. Ці інгредієнти ще більше посилять очищувальні властивості лавра і будуть діяти як засіб від комах.

Крім того, що це простий і дешевий засіб, ви зможете насолодитися приємним ароматом, поки позбавляєтеся від забруднень у будинку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити ароматизатор своїми руками.