У День прапора Олена Зеленська показала стильний образ з вишиванкою: скільки коштує сорочка українського бренду (фото)

Читать на русском
Автор
20900
В гардеробі першої леді багато красивих вишиванок
В гардеробі першої леді багато красивих вишиванок. Фото instagram.com/olenazelenska_official

Для свята Зеленська обрала вишиту старовинним орнаментом сорочку

Перша леді Олена Зеленська привітала українців зі святом Дня Державного прапора України. Дружина президента 23 серпня 2023 року показала стильний образ з вишиванкою українського виробника.

На сторінці в Instagram Олена Зеленська написала, що для неї значить український стяг. Публікацію перша леді доповнила світлиною, на які позує в світлій вишиванці з чорним орнаментом.

"Сьогодні, у День Державного прапора, хочеться закликати всіх, хто вірить в Україну: продовжуйте говорити про це за допомогою нашого прапора. Насправді зараз він не лише наш: це колір боротьби за демократичні людські цінності всього світу. Тож і відзначати маємо разом зі світом", — зазначає Зеленська.

Олена Зеленська в вишиванці
Олена Зеленська в День українського прапора

Вишиванку, подібна на ту, яку вдягнула Зеленська, продає вітчизняний бренд Gaptuvalnya за 9500 грн. Сорочку прикрашає дизайнерська вишивка "Рожа". Цей орнамент натхненний старовинними сорочками, а особливостями фасону стали комірець-стійка і довгі зав’язки.

Вишиванка Gaptuvalnya
Вишита сорочка від бренду Gaptuvalnya

Перша леді може дати майстер-клас з того, як стильно вдягати речі українських виробників. Як повідомляв "Телеграф", днями Олена Зеленська надягла брошку, що символізує "півника" з Бородянки. Аксесуар вдало доповнив образ.