Вийдуть не гірші за м’ясні: хитрощі приготування овочевих котлет

Читати російською
Автор

Близькі ніколи не здогадаються, з чого ваші биточки

Соковиті котлети люблять усі. Готуються вони досить просто з будь-якого м’яса.

Зараз, у сезон овочів, дуже хочеться урізноманітнити меню і побалувати себе та близьких овочевими котлетами. Як зробити їх ідеальними та смачними, розповімо разом з Ukr.Media.

Інгредієнти, які покращать смак овочевих котлет та зроблять їх корисними

Яйця потрібні не лише для приготування м’ясних, а й овочевих котлет. Щоб вони вийшли повітряними, спробуйте відокремити білок від жовтка, збити та додати окремо у миску з іншими інгредієнтами.

Тертий сир – це ще один спосіб поєднати всі інгредієнти у котлетах. Тут підійдуть різні продукти — як сир з нейтральним смаком, так і з "виразним" (наприклад, чедер або пармезан).

У приготуванні овочевих котлет зазвичай використовуються соковиті плоди. Як наслідок – тісто виходить рідким. Ви забудете про цю проблему, якщо для загусання використовуватимете борошно або манну крупу.

Додайте в котлети зелень. Завдяки "яскравим" травам (наприклад, петрушка, кінза або інші прянощі на ваш смак), вам вдасться зробити овочеві котлети більш пікантними.

Рекомендуємо приготувати овочеві котлети за рецептом "Телеграфа". Ніхто не здогадається, з чого вони