Відпочив і не повернувся: на Закарпатті четвертий день шукають зниклого чоловіка (фото)

Читати російською
Автор

До пошукової команди увійшли не лише поліцейські, а й волонтери, а також ветерани АТО

На Закарпатті із 27 грудня прочісують місцевість у пошуках зниклого 34-річного Артема Сокола. Чоловік зник під час відпочинку, який проходив на базі розважального комплексу у селі Невицьке, що на Ужгородщині.

Подробиці розповіли у пресслужбі поліції Закарпаття.

Артем Сокіл — мешканець села Оноківці. Проживає разом із дружиною, яка й забила на сполох, коли чоловік не повернувся додому після святкування у сусідньому населеному пункті.

Зниклий Артем Сокіл /zk.npu.gov.ua

За словами жінки, Артем не зв’язувався із рідними або друзями вже кілька діб. Стільки ж ведеться пошукова операція. У ній задіяні не лише місцеві поліцейські, рятувальники та нацгвардійці, а й волонтери, небайдужі громадяни та навіть ветерани АТО.

Без кінологів не обходиться /zk.npu.gov.ua
zk.npu.gov.ua

Найближчу територію, включаючи водойми та ліси, прочісують за допомогою собак. Також використовується спеціальна техніка за типом човна та квадрокоптера.

zk.npu.gov.ua
Водолази також працюють /zk.npu.gov.ua

Зазначимо, що саме на 27 грудня синоптики прогнозували погіршення погодних умов на Закарпатті, зокрема, сильні снігопади. Версію з тим, що це безпосередньо пов’язано зі зникненням чоловіка, поки що не виключають.

У поліції просять усіх, кому може бути відомо щось про місце перебування Артема Сокола, повідомити цю інформацію — цінна будь-яка дрібниця.

Нагадаємо, що за останні кілька днів це вже друга масова операція щодо розшуку людей після відпочинку перед Новим роком. На жаль, пошуки в Херсоні закінчилися плачевно — 38-річну Яну Судакову виявили мертвою поряд із рестораном, де проходив корпоратив.

"Телеграф" повідомляв нові подробиці цієї події, а також розповідав, що загалом відомо про покійну жінку.