Досвяткувався: на Херсонщині чоловік помер від передозування самогоном

Читать на русском
Автор
Тяжкий стан посилювався наявністю "білої гарячки"
Тяжкий стан посилювався наявністю "білої гарячки". Фото росЗМІ

Святкування Нового року затягнулося на кілька днів, що й стало фатальним

На Херсонщині, перебравши з алкогольними напоями, помер мешканець села Виноградове. Він святкував прихід Нового 2022 кілька днів поспіль, і це призвело до сумних наслідків.

Подробиці передає видання "Новий день", посилаючись на інформацію Херсонського обласного терцентру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Загиблому було лише 42 роки. Він помер на руках у лікарів в машині "швидкої допомоги". Окрім загального передозування алкоголем, у чоловіка діагностували "білу гарячку".

Втім, як зазначають фахівці, останній діагноз дозволяв його врятувати — такі інциденти на Новий рік вже звичні для українських наркологів. Проте справжньою причиною загибелі став неякісний самогон, який житель Виноградового також вирішив спробувати на честь свята. Звідки у чоловіка взявся цей алкоголь, невідомо.

Новорічні свята — це не лише радість та щасливі емоції, а й значне збільшення кількості надзвичайних подій. Лише за перші кілька днів січня 2022 року стало відомо про смерть українця під час святкової вечірки у Польщі, а також буйство компанії "під шофе" в одному із супермаркетів Харкові.

Крім цього, "Телеграф" розповідав, що в Херсоні невідомі накинулися з кулаками на депутата через зауваження щодо використання петард.