Костюм за 2 тисячі євро та "мерс" 2020 року: чим "відзначився" одеський полковник, затриманий за їзду п’яним

Читать на русском
Автор
7234
В одязі В’ячеслав Єфтєній віддає перевагу іноземним маркам, наприклад Gucci
В одязі В’ячеслав Єфтєній віддає перевагу іноземним маркам, наприклад Gucci. Фото Колаж "Телеграфу"

Вартість гардеробу поліцейського не відповідає його заробітній платні

Інцидент із начальником управління стратегічних розслідувань Нацполіції Одеської області, полковником В’ячеславом Єфтенієм обріс новими подробицями. Окрім кермування у нетверезому вигляді, правоохоронець має "слабкість" до дорогого одягу та автомобілів.

На такі деталі звернула увагу журналістка "Слідство Інфо" Марія Горбань.

За її словами, спортивний костюм Єфтенія мав обійтися поліцейському в "копієчку", адже його випускає марка Gucci. Приблизна вартість такого комплекту (кофта та штани) сягає майже 2290 євро. При конвертації в українську валюту сума перевищує 70 тисяч гривень.

Вартість кофти
Вартість кофти
Вартість штанів
Вартість штанів

"Цей костюмчик Gucci коштує понад 2 тисячі євро — десь як дві з половиною зарплати Єфтенія", — підкреслила Горбань.

Люди також припустили, що "кусається" і ціна жилетки, в яку одеський полковник був одягнений поверх костюма. Імовірно вона може ставитись до марок Brunello Cucinelli або Thom Browne, що передбачає середню вартість у 3 тисячі євро (близько 92 тисячі гривень).

Одяг В’ячеслава Єфтенія
Користувачі визначили і марку жилету Ефтенія

Слід зазначити, що у невеликому розслідуванні "Слідство Інфо" також згадується марка автомобіля, за кермом якого був В’ячеслав Єфтеній. Це Mercedes G 63 AMG, який був випущений у 2020 році. Зараз вартість такої машини коливається в районі 200 тисяч євро (понад 6,1 млн гривень). Журналісти наголосили, що такий транспорт відсутній у офіційній декларації полковника.

Зрозуміло, що подібні витрати одеського копа привернули увагу багатьох інтернет-користувачів.

Нагадаємо, що останнім часом представники правоохоронних органів України вже не вперше потрапляють у неприємні ситуації. Так, "Телеграф" докладно розповідав про інцидент на Донбасі, головним героєм якого став заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі.

Після того, як спроба чиновника перешкодити роботі військовослужбовців набула суспільного резонансу, його було звільнено з міністерства. Пізніше стало відомо, що проти нього порушили кілька кримінальних справ.