Під Києвом окупанти розбомбили завод Coca-Cola (фото)

Читать на русском
Автор
3039
Завод "Кока-кола"
Завод "Кока-кола"

Російські окупанти розбомбили завод Coca-Cola під Броварами

У четвер, 10 березня, на 15-й день війни з Росією стало відомо, що російські окупанти обстріляли єдиний в Україні виробничий комплекс компанії Coca-Cola, розташований біля селища Велика Димерка, Броварський район.

Про це повідомляє радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

На заводі пошкоджено когенераційну установку – комплекс обладнання, що працює за способом комбінованого виробництва електричної та теплової енергії або перетворює скидний енергетичний потенціал технологічних процесів на електричну та теплову енергію.

Нагадаємо, що після вторгнення російських військ в Україну такі торгові мережі, як Novus, Fozzy Group та Varus відмовилися від продажу продукції Coca-Cola через те, що компанія не збиралася відмовлятися від співпраці з росіянами. І лише на 13-й день російсько-української війни корпорація Coca-Cola Company заявила про зупинення роботи в рф.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що McDonald’s і KFC заявили про закриття своїх мереж у росії у відповідь на її вторгнення в Україну.

Також ми писали, що росіяни залишилися без Facebook і Twitter, оскільки влада прийняла рішення їх заблокувати. Крім того, в країні зникла монетизація на YouTube, завдяки якій блогери отримували дохід.