"Це не апокаліпсис": відомий бізнесмен порадив харків’янам шукати буржуйки (відео)

Читать на русском
Автор
5910
Юрій Сапронов закликав харків’ян готуватися до зими наперед
Юрій Сапронов закликав харків’ян готуватися до зими наперед. Фото Screenshot

Через повномасштабну війну з рф найближча зима буде найскладнішою в історії України

Харків’янам варто готуватися до зими, яка за прогнозом синоптиків, буде відносно теплою, заздалегідь, аж до того, що придбати буржуйки.

З таким закликом в інтерв’ю "Телеграфу" звернувся до харків’ян місцевий бізнесмен та волонтер Юрій Сапронов. Він вважає, що буржуйки, можливо, доведеться використовувати навіть у багатоповерхових будинках.

"Людям треба зробити запаси на зиму, запаси сухих продуктів якихось, запаси теплих речей. Та аж до того, що знайдіть буржуйку. Може вона знадобиться і в багатоповерховому будинку, з великою трубою. Чому ні, якщо буде холодно. Це не апокаліпсис. Я не хочу малювати страшну картину, але нумо міркувати про найгірше... Треба зробити запас води, круп, м’ясних консервів і тепло... Ліхтарики... Що буде з електрикою незрозуміло... Я не лякаю, але я все це зроблю, аж до того, що приготую пару буржуйок", — заявив бізнесмен.

Зазначимо, через постійні обстріли Харків перетворюється на руїни. Кореспондент "Телеграфа" пройшовся центральною частиною міста і показав наслідки ударів зі сторони рф. Попри постійну небезпеку, місто продовжує жити та працювати. Навіть у найзруйнованіші райони повертаються жителі, що вселяє надію на близьку Перемогу України.

Нагадаємо, через економію енергоресурсів майбутньої зими у квартирах українців знизять мінімально допустиму температуру.