Бездарна постановка чи ліфт мотороли: у мережі обговорюють "замах" на пушиліна

Читать на русском
Автор
11876
Ватажок "ДНР" на місці ймовірного замаху на себе
Ватажок "ДНР" на місці ймовірного замаху на себе. Фото Скріншот відео

Спочатку українці зраділи новинам, потім засмутились, що пушилін вижив, а потім це породило недовіру

День 23 серпня цього року мало не став святковим на додачу до Дня українського прапора, адже в окупованому Донецьку снаряд прилетів чітко у будівлю, де знаходиться "адміністрація" гауляйтера "ДНР", колишнього менеджера шахрайської компанії "МММ" дениса пушиліна. На жаль, ватажок бойовиків і окупантів вижив.

Сповістити про це він особисто приїхав до будівлі адміністрації. Розповів про "прєступний украінскій рєжим" і звинуватив Захід у причетності до "бомбардування цивільних у Донецьку".

Першою реакцією українців у соцмережах на особисту появу пушиліна перед камерами після атаки звісно було розчарування. Адже після "прильоту" багато хто сподівався, що ватажка "ДНР" спіткала доля його "колеги" арсенія "мотороли" павлова, який злетів у ліфті на тротиловій тязі.

А от потім з’явилась недовіра до самого інциденту. Користувачі соцмереж припустили, що це могла бути постановка, адже пушилін приїхав на місце вибуху занадто швидко, хоча у розпал робочого дня мав бути у "своєму" офісі, саму локацію не оточили і навіть дуже швидко знайшли уламки західної ракети.

Але все ж надія, що "урода дістануть" в людях не згасла.

Як повідомляв "Телеграф", росіяни зараз гарячково шукають виправдання для судилища над оборонцями Маріуполя, яке має відбутись у зруйнованому місті завтра, в День незалежності України. Розвідники навіть припускають, що це судилище може стати другою Оленівкою – місцем позасудової страти українських воїнів. І "удар" по Донецьку може стати таким виправданням.