Пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою: на трасі Київ — Чоп сталася серйозна ДТП (фото)

Читать на русском
Автор
1172
ДТП на трасі Київ — Чоп
ДТП на трасі Київ — Чоп. Фото Патрульна поліція України

Внаслідок ДТП є постраждалі

На Житомирщині сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Пасажирський автобус врізався в вантажний автомобіль, що стояв на узбіччі. На місці працюють багато медиків та рятувальників.

За даними Патрульної поліції Житомирської області, інцидент трапився 2 січня на трасі Київ — Чоп у селі Броники. За попередньою інформацією, водій пасажирського автобуса в’їхав у вантажівку. Внаслідок пригоди є постраждалі.

Правоохоронці зазначили, що на місце пригоди вже прибули медики та слідчі, а патрульні займаються забезпеченням безпеки дорожнього руху.

Тим часом у мережі стверджують, що причиною аварії є те, що водій автобуса заснув і врізався у припарковану біля АЗС фуру.

"На місці працювало багато "швидких" і рятувальники, кілька людей отримали тяжкі травми", — йдеться у пості.

Згодом з'явилася інформація від правоохоронців, що внаслідок аварії загинув водій автобуса. Дві киянки та житомирянка, віком від 22 до 53 років отримали поранення. Жінок доставили до медустанови. Після обстеження від шпиталізації вони відмовилися.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Дніпрі жінка-водій врізалася в кілька автомобілів поліції, а потім кружляла своєю машиною навколо правоохоронців.

"Телеграф" також повідомляв про страшну ДТП під Одесою, там автобус протаранив фуру, були жертви.