Віддати шану її Величності: Девід Бекхем більше 12 годин простояв у черзі до труни Єлизавети II

Читать на русском
Автор
3901
Девід Бекхем
Девід Бекхем. Фото Відкриті джерела

Футболіст із особливою теплотою згадує вручення йому Ордену Британської імперії.

Колишній капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем відстояв у багатокілометровій черзі до труни з тілом королеви Єлизавети II більше дванадцяти годин.

Про це повідомляє Sky News.

Журналісти видання зустріли екс-зірку "Манчестер Юнайтед" та "Реал Мадрид" о другій годині дня, і він сказав їм, що знаходився на той момент у черзі більше 12 годин, щоб попрощатися з "особливою" королевою Великобританії.

Девід Бекхем у черзі

" Я думав, що якщо приїду о 2-й годині ночі, буде трохи тихіше — я помилявся ", — зізнався він репортерам.

" Наші думки з королівською сім’єю, дуже приємно чути всі ці історії від людей, які тут зібралися ", — поділився Бекхем.

Девід Бекхем у черзі до труни Єлизавети II

За словами футболіста, він досі із теплотою згадує вручення йому Ордену Британської імперії.

"Мені так пощастило, що в моєму житті було кілька таких моментів, коли я був поряд із Її Величністю. Це сумний день, але це день, який потрібно запам’ятати ", — додав він.

Бекхем був серед багатьох зірок спорту з усієї Великобританії та всього світу, які вшанували пам’ять королеви Єлизавети після смерті у віці 96 років минулого тижня.

Бекхем на церемонії прощання з королевою

Напередодні черга на прощання з Єлизаветою II розтяглася майже на сім кілометрів, деякі люди стояли в ній близько десятої години. Уряду навіть довелося у п’ятницю призупинити приплив нових відвідувачів у п’ятницю після того, як парк наприкінці лінії вздовж річки Темзи було заповнено.

Нагадаємо, що британська королева Єлизавета II померла 8 вересня у шотландському замку Балморал після хвороби. Їй було 96 років. Вона правила країною з 6 лютого 1952 року. Секрет довголіття монарха намагався відкрити особистий кухар Єлизавети II, але наскільки це йому вдалося, поки що важко визначити.